Outfit

Hej allihopa! Hoppas ni haft en bra dag än så länge. Har precis kommit hem från skolan och nu ska jag äta lite. Vet inte riktigt vad som händer sen men det märker vi :)



Lycka till Matilda!


Godmorgon! Nu är det måndag och en ny vecka väntar. Hoppas att den blir bra och all lycka idag till min kompis Matilda,hoppas din fina stjärna går igenom besiktningen idag ❤️ Är så himla glad för hennes skull så jag själv kommer gå hela dan lycklig och spänd :) 

Lite av ridpasset idag

 


Ridpasset!

Hej!
Passet idag var som igår både bra och dåligt. Nu vet jag vad som är fel då hon har massa älgloppor på sig som biter henne vilket leder till att hon sparkar & håller på med svansen hela tiden. Alla hästar reagerar ju inte på älgloppor men Iza är väldigt känslig för det. Mamma fick bort de flesta sen och det gick jätte bra men sen kändes det som att jag gjorde något fel. Jag ska boka tid snart hos min dressyrtränare så vi får se, hon är ganska trött också så det kan även vara något sånt.
 
 

Hemma


Uppdaterar snart om hur det gått :)

I stallet


Pysslar lite i stallet idag & nu sitter jag bara och tar det lugnt. Ska strax rida i det fina vädret :)

Lördagsmys!

Har duschat & handlat godis nu :) Red i paddocken idag vilket gick lite dåligt och bra. Passet började med en sjukt fin ponny och verkligen allt stämde. Rätt form,rätt sits åh vad bra det gick! Sen blev det bara...inte bra! Blir nästan frustrerad då det gick så bra i början och när jag inte vet varför det sket sig sen. Nu ska iallafall jag göra det jag längtat efter hela dagen, lägga sig i sängen & kolla på en bra film med en godispåse ❤️



Planka

Har precis kommit hem från stallet där vi har lunch fodrat alla hästar. Innan det sov jag lite och nu ska jag äta planka med familjen :) 



Dagen igår


Hej!
Igår så stack jag till stallet direkt efter skolan och pysslade lite där. Sen fixade jag och Tova oss inför sigges som vi gick på igår kväll. Det var sjukt roligt! Dock så blev det tidig morgon idag då vi har stalljour så nu har jag fodrat hästar och släppt ut dem. Precis tagit en fika och nu ska jag försöka sova lite :) Njut av eran lördag nu!

Fredag!

Godmorgon!
Nu är vi pigga när fredagen äntligen är här! :) Vi går ända till halv 4 på fredagar och dagen går lika segt varje gång. Hoppas iallafall på en bra dag, hörs senare :)



Godnatt


Min fina ponny idag :)
Glömde att uppdatera efter stallet men jag joggade en liten runda i skogen i dag med Iza. Helt underbart var det och jag tycker faktiskt om hösten sjukt mycket. Nu ska jag gå och lägga mig, fredag imon ju. Kram ❤️

På väg till stallet!

Nu är jag på väg till stallet :) Ska gå en runda med henne så att hon får sträcka på sig efter hoppträningen igår ;)



Godmorgon!

Hej underbara torsdag! 
Torsdagen är ju himla underbar när dagen börjar med sovmorgon & så är det ju dagen innan fredagen :) Idag har inte jag så mycket att göra förutom lite plugg & stallet. Ska strax dra mig till skolan så vi hörs lite senare, ha en bra torsdag nu! ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hoppträningen!

Hej! Har som sagt haft hoppträning ikväll vilket gick helt okej :) Väldigt lärorik lektion & jag tyckte att det gick bra med tanke på att jag inte hoppat på flera månader. Vi fick jobba väldigt mycket med att få igång bakbena på hästarna och jag tycker att man fick väldigt mycket tips. Hoppas att jag kan komma igång nu med hoppningen då det var riktigt roligt även om man har mycket att jobba på ;)  Även fast min ponny är 5 år så tycker jag att hon lär mig precis lika mycket som jag lär henne, helt underbar är hon ♥
 

Kommit hem från en bra hoppträning!


Uppdaterar mer snart :)

Uppdatering!

Himla bra jag uppdaterat va? Jag har helt enkelt inte orkat eller hunnit :)

Igår var vi lediga från skolan och då stack jag och Tova till Värnamo där vi shoppade och fikade, hittade jätte mycket fint. Sen satt jag typ hela kvällen med läxor 👍

Nu har jag precis kommit hem från stallet där jag och Iza red lite i skogen. Vi jobbade lite i traven och skritten men hon var lite spänd idag så det fick bli bra så, det är även hoppträning imon så :) 



Stallet

Hejhej! 
Står och myser med min fina ponny just nu. Vaknade klockan 8 var i stallet klockan 9 och sen dess har vi byggt om vår hage. Det tog sjukt lång tid men blev as bra. Så ni kanske förstår att jag inte kunnat blogga. Ha en bra söndag! :)




Klara!

Nu har vi målat skjulet ännu en gång, fixat Box & hage. Så nu ska jag äta lite åka ut till askebo, rida, packa och sen kör vi upp henne :) 



Lördag ♥

Godmorgon!
Idag är det härliga lördag och det är så skönt! Få sova ut äta lyxfrukost & sen göra vad man vill :) Förlåt för att uppdateringen försvann lite där men har haft fullt upp i stort sig hela tiden. 
 
I torsdags red jag ut i skogen på en regnig runda vilket tog ganska lång tid då jag mest skrittade och kollade lite nya stigar. Himla rolig runda då Iza var så himla glad hela tiden & taggade :)
 
Igår så stack jag upp till Gark direkt efter skolan, det är där vi ska ha Iza under vintern. Så vi målade skjulet i hennes hage och kollade till hennes box lite. Idag ska vi köra upp henne, ska bli så skönt. Mycket närmre till henne så jag kan ta mig och själv och sen har vi ju ridhus. Kommer sakna alla skogsvägar där imot :)
 

Franska!

Hej!
Hoppas ni mår bra. Sitter just nu och väntar på sista lektionen som är franska. Idag blir det inget annorlunda utan stallet och lite så :)



Kort film från stallet idag!

 


Mot stallet!

Är nu på väg ut till stallet där jag även idag ska rida ut en runda, tar det väldigt lugnt denna veckan då hon är trött nu när hon håller på att få vinterpäls :) 



Gitarr

Hejhej!
Just nu sitter jag och spelar lite gitarr och ska strax gå över till engelskaläxa. Sen kommer mamma och pappa hem & då blir det stallet :) 



Onsdag!

Godmorgon!
Idag är jag faktiskt väldigt pigg och det känns som att denna skoldag kommer gå fort. Efter skolan blir det som vanligt stallet & lite plugg :) ha en bra dag allesammans! 



Dagens!

Hej! 
Har varit och kollat på lige kläder idag, pluggat och nu ska jag åka ut till stallet. Ska ju som sagt rida en liten runda i skogen idag. Ska bli riktigt skönt att få komma ut nu på en härlig runda innan dagen är slut :) 

   Får ni en liten bild på dagens med ;)

Godmorgon!

Har precis tagit mig en dusch & laddar för en ny skoldag. Idag slutar vi tidigt & sen blir det läxor och stallet. Ska rida ut i skogen på Iza efter hoppningen igår. Jätte mysigt med alla älgloppor :)  Ha en bra skoldag! ♥

Hoppat!

Hoppade Iza idag när jag red vilket gick rätt så bra. Vi trav hoppade lite med travbommar innan hindret och sen hoppade vi lite små hinder snett igenom enbart för att få in lite rutin. Känner att det iallafall går framåt, sen måste vi fin slipa väldigt mycket som min sits, tempo och sånt :) Varken jag eller Iza har hoppat så mycket på väldigt länge så det är bara att jobba på nu ;)


Välkomna!

Hejsan allihopa!Det var riktigt länge sen jag skrev här på bloggen och nu kommer jag till att komma tillbaka. Har fixat med bloggen nu i flera veckor & igår kväll blev design & allt äntligen klart! :) Så nu börjar vi om på nytt och min blogg kommer nu att handla om min vardag & mycket om hästar. 
Hoppas att ni kommer fortsätta att klicka in här! Kram ♥